Ukończyłam studia na kierunku dietetyka w Wyższej Szkole Biznesu i Nauk o Zdrowiu. Specjalizuję się w żywieniu osób zdrowych dorosłych i dzieci, kobiet w ciąży lub karmiących, jak również żywieniem w zaburzeniach odżywiania, stanach chorobowych oraz profilaktyce chorób dietozależnych. We współpracy z pacjentami ważne jest dla mnie indywidualne podejście oraz wsłuchanie w potrzeby drugiego człowieka. Idealnie zbilansowany i spełniający wszelkie normy jadłospis będzie bezużyteczny, jeśli nie będzie dostosowany do stylu życia i preferencji każdego z nas. Każdy z nas zasługuje na to, aby w pełni cieszyć się życiem i zdrowiem. Towarzyszę w tej drodze i wspieram w dokonywaniu zdrowotnej i żywieniowej ewolucji, a niekiedy rewolucji.
Prywatnie uwielbiam czytać książki ludzi pasjonujących się kuchnią, a także gotować i eksperymentować w kuchni. W wolnym czasie podróżuję i szukam inspiracji kulinarnych.